Even voorstellen

Mijn naam is Antoinette Praamsma – Kootstra en ben samen met mijn man en dochtertje woonachtig in Tjalleberd. Sinds juni 2019 ben ik in het bezit van mijn diploma Basis Pedicure en afgelopen oktober heb ik mijn diploma Medisch Pedicure behaald. 

Onze werkwijze

Voor uw voeten bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens uw eerste bezoek zal ik uw voeten bekijken en samen met u beslissen welke pedicurebehandeling het beste bij uw voeten past.

Locatie

Sinds een aantal weken ben ik op woensdagen in de praktijk van Fuotprint aanwezig. Fuotprint en ik zijn een samenwerkingsverband aangegaan en hopen in de toekomst naar meer dagen uit te breiden.

Ook bij u op locatie

Mocht u om welke reden dan ook niet in staat zijn mij in mijn praktijk te bezoeken, u bent bijvoorbeeld slecht ter been, dan bestaat ook de mogelijkheid dat ik u bezoek voor een behandeling bij u thuis. 

Een afspraak maken

Voor afspraken bij u thuis ben ik bereikbaar via telefoonnummer: 06 12 24 33 30.
Mocht u een afspraak wensen op mijn praktijkadres, dan kunt u mij via de assistente bij Fuotprint benaderen via telefoonnummer: 0513 62 99 57. Uiteraard ben ik ook via mijn e-mailadres bereikbaar: [email protected].